Logo van Osteopathie Driehuis

Wat is osteopathie?

Osteopathie is een manier van behandelen waarbij het doel is om het gehele lichaam zo mobiel mogelijk te maken. Dit doet de osteopaat op een zachte manier en alleen met zijn/haar handen. Het lichaam wordt hierdoor aangezet om zichzelf zo optimaal mogelijk te herstellen en hierdoor zullen klachten opgelost worden.

Chronische rugklachten, uitstralende pijn in arm of been, whiplash, prikkelbare darmsyndroom (PDS), migraine of buikpijn. Mensen van alle leeftijden leven langdurig met klachten die het leven bepaald niet verbeteren. Soms kan de pijn bestreden worden met medicijnen. De oorzaak wordt hiermee echter niet weggenomen, waardoor klachten niet volledig zullen verdwijnen. Osteopathie kan in dergelijke gevallen uitkomst bieden. Een osteopaat is opgeleid om op zoek te gaan naar de oorzaak van klachten. Zo kan de oorzaak van schouderklachten bijvoorbeeld liggen in een vastzittend gewricht in de wervelkolom, of zelfs in een slecht werkende darm. Een osteopaat onderzoekt dan ook altijd de verschillende bewegingssystemen van het lichaam en gaat daar aan het werk waar hij de oorzaak aantreft.

In onze praktijk kunt u terecht voor behandelingen tegen veelvoorkomende indicaties zoals hoofdpijnen, migraine, (lage-) rugklachten, uitstralende pijn in armen en benen en prikkelbare darm syndroom (PDS).

behandeling-1.jpg
praktijk_exterieur.jpg
Laat een bericht achter
Naam
Vul a.u.b. uw naam in

Email
Vul a.u.b. uw email adres in

Bericht
Vul a.u.b. uw bericht in

Ongeldige invoer

Locatie
 

Osteopathie Driehuis
Schaepmanlaan 10
1985HJ Driehuis


T: 0255-533224

info@osteopathiedriehuis.nl