Logo van Osteopathie Driehuis

Ervaringen van onze cliënten

Yvonne Absoluut 5 sterren! Ik ben meer dan tevreden. Mijn zoontje van net 2 heeft in totaal 3 behandelingen gehad, na de eerste behandeling waren er al direct een aantal dingen die enorm opvielen. Na de 2e behandeling is er zoveel positief veranderd en ik heb sindsdien een verbeterde versie van mijn zoon in huis. Ben super blij dat ik uiteindelijk de stap toch gezet heb! Vooral mijn zoontje maar daardoor ook ik zijn er enorm mee geholpen. Bedankt!
Wendy 3x zwanger. 3x bekken instabiliteit. Bij de 3de geloofde ik niet meer dat iemand er wat aan kon doen zolang ik zwanger was. Moest de pijn gewoon uitzitten. Op advies van Verloskundepraktijk (overgehaald :-)) toch 1x geprobeerd. Die dag had ik nog meer pijn dus dacht dit nooit meer. Maar tot mijn eigen verbazing ging het na een nachtje slapen zo goed dat ik bijna pijn vrij was. Arjen heeft me bijna hele zwangerschap eens in zoveel weken geholpen en mijn bekkeninstabiliteit ging echt super. Helemaal top. Nog bedankt Arjen.
Pauline Onze dochter Pien geboren aug 2015 had een voorkeurshouding van het hoofdje zo werd me verteld op het consultatiebureau. Aangezien de oefeningen weinig baat hadden heb ik een afspraak gemaakt bij Arjen Germans. Indrukwekkend om te zien hoe rustig Pien werd onder de handen van Arjen en hoe goed hij in staat is te zien en te voelen wat er in zo'n klein lijfje gebeurd en waar spanning zit. Niet alleen het nekje van Pien heeft hij behandeld, ook de krampjes die ze had heeft Arjen behandeld en mij goede tips en oefeningen mee gegeven. Met pasgeboren baby's is Arjen echt een topper, zeer vakkundig en uiterst zorgzaam voor zo'n kleintje! Wacht niet langer met inschakelen van hulp, want Osteopathie Driehuis is echt een aanrader!!
Erik Wat de fysio en andere niet verhelpen in heel wat behandelingen, heb ik bij Robert in 2 a 3 behandelingen geen last van rug schouder meer.
Michael Arjen heeft mij geholpen om mijn nek- en rugklachten op te lossen. Ik was niet bekend met osteopathie maar ben zeer positief verrast over hoe snel hij me op de been heeft gebracht. Veel dank!

Kijk voor meer ervaringen op onze Facebook pagina.

Laat een bericht achter
Naam
Vul a.u.b. uw naam in

Email
Vul a.u.b. uw email adres in

Bericht
Vul a.u.b. uw bericht in

Ongeldige invoer

Locatie
 

Osteopathie Driehuis
Schaepmanlaan 10
1985HJ Driehuis


T: 0255-533224

info@osteopathiedriehuis.nl