Logo van Osteopathie Driehuis

Behandeling van sportblessures

Onze therapeuten zijn zelf altijd betrokken geweest bij meerdere sporten en zelf ook nog steeds actief in hockey, fitness en golf. Hierdoor kunnen zij u van een gepersonaliseerd advies voorzien als het gaat om sportblessures.

Doordat de osteopaat het hele lichaam nakijkt op letsels op alle niveaus en relaties legt tussen het functioneren van o.a. organen, het (onwillekeurige) zenuwstelsel, wervelkolom, gewrichten en hormonaal systeem kan deze daardoor vaak de reden van het uitblijven van herstel achterhalen. Aan de hand van de gevonden letsels wordt een behandelplan opgesteld. Dit gebeurt in overleg met fysiotherapeut, manueel therapeut, (sport)arts, medische staf en herstel-/conditietrainer, waarna wordt bepaald wat de osteopaat aanpakt en wat aan de andere deskundigen wordt overgelaten.

Tijdens de behandeling wordt er gewerkt aan de oorzaak van de problemen en niet aan de symptomen zoals pijn, stijfheid en verminderde functie. Hieronder volgt een aantal voorbeelden wanneer u een osteopaat kunt raadplegen. Deze lijst is niet volledig, wanneer u vragen heeft kunt u altijd vrijblijvendbellen of mailen.

  • Langdurige peesblessures
  • Kramp tijdens of na het sporten
  • Pijn na het sporten
  • Verminderde beweeglijkheid tijdens het sporten
  • Pijnlijke gewrichten tijdens of na lichamelijke inspanning
  • Terugkerende pijn na het sporten
praktijk_exterieur.jpg
Laat een bericht achter
Naam
Vul a.u.b. uw naam in

Email
Vul a.u.b. uw email adres in

Bericht
Vul a.u.b. uw bericht in

Ongeldige invoer

Locatie
 

Osteopathie Driehuis
Schaepmanlaan 10
1985HJ Driehuis


T: 0255-533224

info@osteopathiedriehuis.nl