Logo van Osteopathie Driehuis

Osteopaten van Osteopathie Driehuis

Foto van Arjen Germans

Arjen Germans

Osteopaat DO-MRO

arjen@osteopathiedriehuis.nl

Ik ben in 1999 afgestudeerd als fysiotherapeut en heb gewerkt bij de Victoria Active Club in Amsterdam en Fysiotherapie Driehuis. Ik wilde mij gaan verdiepen en ben op osteopathie uitgekomen omdat de totaalbenadering mij het meest aanspreekt.

In 2007 heb ik de opleiding osteopathie afgerond aan het College Sutherland in Amsterdam. Hierna heb ik mijn praktijk geopend in Driehuis. Ik heb de opleiding osteopathie bij kinderen/baby’s afgerond en ben nu ook gecertificeerd kinderosteopaat.


Foto van Robert Dekker

Robert Dekker

Osteopaat DO-MRO

robert@osteopathiedriehuis.nl

Ik heb mijn studie gevolgd aan het College voor Osteopathische Geneeskunde Sutherland in Amsterdam en mijn examen behaald in januari 2002. In juli 2005 verdedigde ik mijn thesis voor de internationale jury van het NACO (Nederlands Academisch College voor Osteopathie) en behaalde hierdoor mijn Diploma in de Osteopathie (DO).

Na eerder al diverse bij- en nascholingscursussen te hebben doorlopen, heb ik in 2013 de twee-jarige opleiding voor osteopathie bij baby's en kinderen succesvol afgerond. Het behandelen van baby’s en kinderen vereist veel extra kennis en vaardigheden, waaraan bij deze opleiding, onder andere door verschillende stages, veel aandacht aan besteed wordt. Een goede samenwerking met kinderartsen en consultatiebureaus is hierbij vanzelfsprekend.


Foto van Maike de Gier

Maike de Gier

Osteopaat DO-MRO

info@osteopathiedriehuis.nl

Sinds 2009 werkzaam als osteopaat. Daarnaast ben ik moeder van twee dochters en houd ik van sport, dansen, koken en reizen.

Osteopathie geeft mij inzicht en methoden om mensen verder te helpen en tegelijk houden de vragen over hoe en waarom klachten ontstaan niet op. Het vak blijft inspireren, mensen in al hun verschillende verschijningsvormen blijven boeien.


Laat een bericht achter
Naam
Vul a.u.b. uw naam in

Email
Vul a.u.b. uw email adres in

Bericht
Vul a.u.b. uw bericht in

Ongeldige invoer

Locatie
 

Osteopathie Driehuis
Schaepmanlaan 10
1985HJ Driehuis


T: 0255-533224

info@osteopathiedriehuis.nl