Logo van Osteopathie Driehuis

Osteopaten van Osteopathie Driehuis

Foto van Arjen Germans

Arjen Germans

Osteopaat DO-MRO

arjen@osteopathiedriehuis.nl

Ik ben in 1999 afgestudeerd als fysiotherapeut en heb gewerkt bij de Victoria Active Club in Amsterdam en Fysiotherapie Driehuis. Ik wilde mij gaan verdiepen en ben op osteopathie uitgekomen omdat de totaalbenadering mij het meest aanspreekt.

In 2007 heb ik de opleiding osteopathie afgerond aan het College Sutherland in Amsterdam. Hierna heb ik mijn praktijk geopend in Driehuis. Ik heb de opleiding osteopathie bij kinderen/baby’s afgerond en ben nu ook gecertificeerd kinderosteopaat.

Foto van Sytse Weerman

Sytse Weerman

Osteopaat DO-MRO

sytse@osteopathiedriehuis.nl

Na verschillende studies op de Universiteit van Utrecht ben ik na een periode in Brazilië begonnen met de opleiding osteopathie aan het College Sutherland. In 2015 heb ik de opleiding af kunnen ronden, waarna in 2016 aan het casuïstiek examen is voldaan met lof. Ter verkrijging van mijn D.O heb ik een thesis geschreven over huilbaby’s en de interactie ouder en kind. Ik heb hierbij samengewerkt met de UvA en Universiteit van Leiden.

Naast mijn passie voor Osteopathie heb ik ook een grote liefde voor sport. In het verleden heb ik op hoog niveau gebasketbald. Ook ben ik gezegend met een fantastisch gezin (zoon en dochter). Ben ik gek op kite surfen en gaan we in de zomer maanden geregeld naar ons strandhuisje bij Egmond aan Zee.

Laat een bericht achter
Naam
Vul a.u.b. uw naam in

Email
Vul a.u.b. uw email adres in

Bericht
Vul a.u.b. uw bericht in

Ongeldige invoer

Locatie
 

Osteopathie Driehuis
Schaepmanlaan 10
1985HJ Driehuis


T: 0255-533224

info@osteopathiedriehuis.nl