Logo van Osteopathie Driehuis

Osteopaten van Osteopathie Driehuis

Foto van Arjen Germans

Arjen Germans

Osteopaat DO-MRO

arjen@osteopathiedriehuis.nl

Ik ben in 1999 afgestudeerd als fysiotherapeut en heb gewerkt bij de Victoria Active Club in Amsterdam en Fysiotherapie Driehuis. Ik wilde mij gaan verdiepen en ben op osteopathie uitgekomen omdat de totaalbenadering mij het meest aanspreekt.

In 2007 heb ik de opleiding osteopathie afgerond aan het College Sutherland in Amsterdam. Hierna heb ik mijn praktijk geopend in Driehuis. Ik heb de opleiding osteopathie bij kinderen/baby’s afgerond en ben nu ook gecertificeerd kinderosteopaat.


Foto van Robert Dekker

Robert Dekker

Osteopaat DO-MRO

robert@osteopathiedriehuis.nl

Ik heb mijn studie gevolgd aan het College voor Osteopathische Geneeskunde Sutherland in Amsterdam en mijn examen behaald in januari 2002. In juli 2005 verdedigde ik mijn thesis voor de internationale jury van het NACO (Nederlands Academisch College voor Osteopathie) en behaalde hierdoor mijn Diploma in de Osteopathie (DO).

Na eerder al diverse bij- en nascholingscursussen te hebben doorlopen, heb ik in 2013 de twee-jarige opleiding voor osteopathie bij baby's en kinderen succesvol afgerond. Het behandelen van baby’s en kinderen vereist veel extra kennis en vaardigheden, waaraan bij deze opleiding, onder andere door verschillende stages, veel aandacht aan besteed wordt. Een goede samenwerking met kinderartsen en consultatiebureaus is hierbij vanzelfsprekend.


Foto van Sytse Weerman

Sytse Weerman

Osteopaat DO-MRO

sytse@osteopathiedriehuis.nl

Na verschillende studies op de Universiteit van Utrecht ben ik na een periode in Brazilië begonnen met de opleiding osteopathie aan het College Sutherland. In 2015 heb ik de opleiding af kunnen ronden, waarna in 2016 aan het casuïstiek examen is voldaan met lof. Ter verkrijging van mijn D.O heb ik een thesis geschreven over huilbaby’s en de interactie ouder en kind. Ik heb hierbij samengewerkt met de UvA en Universiteit van Leiden.

Naast mijn passie voor Osteopathie heb ik ook een grote liefde voor sport. In het verleden heb ik op hoog niveau gebasketbald. Ook ben ik gezegend met een fantastisch gezin (zoon en dochter). Ben ik gek op kite surfen en gaan we in de zomer maanden geregeld naar ons strandhuisje bij Egmond aan Zee.


Laat een bericht achter
Naam
Vul a.u.b. uw naam in

Email
Vul a.u.b. uw email adres in

Bericht
Vul a.u.b. uw bericht in

Ongeldige invoer

Locatie
 

Osteopathie Driehuis
Schaepmanlaan 10
1985HJ Driehuis


T: 0255-533224

info@osteopathiedriehuis.nl